ÁrKözPont automotor termékkereső


Fekete-kék univerzális üléshuzat szett ajándékkalMinden olyan 5 személyes autóra használható, mely a klasszikus 2+3 személyes változatú. Azaz 2 ülés van elöl és 3 személyes a hátsó ülése. Az üléshuzat készlet nem csak, hogy mutatós és egyedivé és egységessé teszi az autó belsejét. hanem védi a gyári kárpit anyagot az elhasználódástól és a kosztól. Az első üléshuzat támla részénél gyengített varrás található, ezáltal használható oldallégzsákkal szerelt autókban is, de az üléshuzat minőségét nem befolyásolja. Az üléshuzat nem használható pilóta és sportülésekkel szerelt autókban. Az üléshuzat nem teszi lehetővé a hátsó üléssor dönthetőségét, ha mégis ezzel a lelehetőséggel szeretne élni, akkor az üléshuzatot arra az időszakra el kell távolítani.Az üléshuzat csomag tartalma:2db első ülésre helyezhető üléshuzat1db hátsó ülőlap1db hátsó háttámla5db fejtámlahuzat1db 37-39cm kormányvédő2db biztonsági öv párnaMosógépben 30°C-on mosható....
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üléshuzat univerzális szett 9db + 3db-os fekete-kék 1651bb (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üléshuzat univerzális szett 9db + 3db-os fekete-kék 1651bb árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üléshuzat univerzális szett 9db + 3db-os fekete-kék 1651bb árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üléshuzat univerzális szett 9db + 3db-os fekete-kék 1651bb (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kék-fekete üléshuzat készlet ajándék kormányvédővel és biztonsági öv párnávalÁr/érték arányban az egyik legjobb üléshuzat készlet ami a kínálatunkban kapható. Az üléshuzat teljesen univerzális, de felrakáskor a hátsó ülés esetleges oszthatóságáról le kell mondania, ugyanis a hátsó üléshuzat nincsen osztásra optimlizálva. Védi az ülést az elhasználódástól és a kosztól, továbbá mutatós és egyedi belteret ad az autónak.A csomag tartalmazza:2db első üléshuzatot1db hátsó ülőlap huzatot1db hátsó háttámla huzatot4db fejtámla huzatot1db 38cm-es kormányra szerelhető kormányvédőt2db biztonsági öv párnátAz üléshuzat nem használható oldallégzsákkal szerelt járművekben, illetve kagyló és pilóta üléssel ellátott autókban.Az üléshuzat anyag 70% poliészter és 30% acryl anyagból készült, de nem az az izzadós fajta. Elektrosztatikusan sem töltődik fel. Mosógépben 30°C-on mosható.Felhelyezése:Az üléshuzat rögzítése a csomagban lévő kampókkal és a huzatra varrt gumi fülekkel történik. A huzatot feszesen helyezze rá az ülésre, majd a gumifüleket a kampók segítségével az ülés alján egymásba, vagy a fém részekbe, rugókba akassza be! A fejtámla helyének meghatározásakor az első ülésrészt pontosan és feszesen húzza rá az ülésre. Ekkor kitapintható a fejtámla rudjának bemeneti nyílása. Ezen a két ponton vágjon két lyukat az anyagba, majd a csomagban lévő patentokat a lyukba tegye bele és az ellendarabot pattintsa rá.