ÁrKözPont automotor termékkereső


Régi magyarország (h) műgyantás matricaMűgyantás dekor matricaRégi Magyarország embléma, H (magyar fenségjelzéssel) betűvel a közepén.Kiváló minőségű matrica (embléma). Felragasztás előtt kérem zsírtalanítsa meg a felületet, illetve tisztítsa meg azt. A papírról leszedve igazítsa pontosan arra a helyre a terméket, ahova szeretné. Ha a tisztítást és a zsírtalanítást elmulasztja, akkor a tapadó hatás rendkívül csökken. A matricát szobahőmérsékleten ragassza a megadott helyre. Amennyiben nem sikerült felhelyezni pontosan a kívánt helyre és igazításra kerülne sor, akkor figyelembe kell vennie, hogy a ragasztó hatás jelentősen csökken.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Régi magyarország (h) műgyantás matrica (Embléma) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Régi magyarország (h) műgyantás matrica árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Régi magyarország (h) műgyantás matrica árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Régi magyarország (h) műgyantás matrica (Embléma) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.