ÁrKözPont automotor termékkereső

Biztonsági öv párna piros plüss am5623

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biztonsági öv párna piros plüss am5623Piros színű öv védő párnaKomfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt kölcsönöz a beltérnek. A terméket tépőzár segítségével tudja felhelyezni az övre. Az Európában használt összes három pontos biztonsági övre felhelyezhető.A csomag 2db öv párnát tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biztonsági öv párna piros plüss am5623 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biztonsági öv párna piros plüss am5623 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biztonsági öv párna piros plüss am5623 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biztonsági öv párna piros plüss am5623 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kék színű öv védő párnaKomfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt kölcsönöz a beltérnek. A terméket tépőzár segítségével tudja felhelyezni az övre. Az Európában használt összes három pontos biztonsági övre felhelyezhető.A csomag 2db öv párnát tartalmaz.Piros színű öv védő párnaKomfortosabbá teszi a biztonsági öv használatát és esetleges kisebb baleseteknél megakadályozza, hogy a biztonsági öv nyomot hagyjon a használóján. Ezen felül egyedi külsőt kölcsönöz a beltérnek. A terméket tépőzár segítségével tudja felhelyezni az övre. Az Európában használt összes három pontos biztonsági övre felhelyezhető.A csomag 2db öv párnát tartalmaz.