ÁrKözPont automotor termékkereső

Ablakmosó visszacsapó szelep

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ablakmosó visszacsapó szelepAblakmosó visszacsapó szelepMegakadályozza, hogy a szélvédőmosó visszakerüljön a tartályba, így a csőben maradva azonnali spriccelést tesz lehetővé a következő használat során.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablakmosó visszacsapó szelep (Ablakmosó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablakmosó visszacsapó szelep árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablakmosó visszacsapó szelep árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablakmosó visszacsapó szelep (Ablakmosó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ablakmosó visszacsapó szelepMegakadályozza, hogy a szélvédőmosó visszakerüljön a tartályba, így a csőben maradva azonnali spriccelést tesz lehetővé a következő használat során.