ÁrKözPont automotor termékkereső


Gumiszőnyeg hótálca kialkítással 4db-os feketeHótálcás gumiszőnyeg szettFekete univerzális gumiszőnyeg szett hótálcás kialakítással, mely kiváló védelmet nyújt a makacsabb szennyeződésekkel szemben. Ez a gumiszőnyeg latyak, hó, csapadék, sár és egyéb szennyeződések ellen védi az autó belterét. Vadászoknak, dombon, vagy hegyen élőknek kifejezetten ajánljuk. Csapadékosabb évszakban szinte kötelező használni. Árához képest nagyon jó minőségű szőnyeg, egyáltalán nem szagos, a kidolgozása is megfelelő minőségű.A szőnyeg univerzális, tehát a legtöbb alsó és középkategóriás autóban tökéletesen használható.Első gumiszőnyeg mérete:Szélesség: 460mmHosszúság: 570mmHátsó gumiszőnyeg mérete:Szélesség: 470mmHosszúság: 400mm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gumiszőnyeg hótálca kialkítással 4db-os fekete (Szőnyeg) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gumiszőnyeg hótálca kialkítással 4db-os fekete árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gumiszőnyeg hótálca kialkítással 4db-os fekete árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gumiszőnyeg hótálca kialkítással 4db-os fekete (Szőnyeg) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.