ÁrKözPont automotor termékkereső


Levegőszűrő sport mt2512r piros + 6db szűkítő adapterrelSport direktszűrő pirosKiváló minőségű, gyárilag tesztelt direkt szűrő autóba. Elősegíti a motor nagyobb teljesítményét és optimalisabb üzemenyag fogyasztást tesz lehetővé. Ez az üzemanyagszűrő kisebb köbcentis autókhoz javasolt, maximum 2000ccm.A szűkítő gyűrűk segítségével szinte bármilyen autóba beépíthető.Méretei:- Szélesség.: 125mm- Magasság.: 145mm- Torok átmérő.: 85/80/75/70/75/65/60mmHasználati utasítás:Első üzembe helyezés előtt is be kell olajozni a szűrőt, a tisztítószettben lévő ásványi olajjal.1. Előtisztítás: tisztítsa meg a légszűrőt egy puha kefével.2. Permetezze be a szűrőt a tisztítófolyadékkal és hagyja 10 percet hatni.3. Szárítás: nagy nyomású levegővel (pl. ventilátor) fújja ki a tisztítófolyadékot és a szennyeződéseket a szűrőből. Tilos a hajszárító használata, mert a szűrőt károsíthatja.4. Olajozás: minden egyes tisztítás után olajozza be a szűrőt. A lépeseket 8-10 ezer km-ként ismételje, hogy pormentes levegőt biztosítson a motor számára. Ha poros úton közlekedik, akkor ajánlott 4 ezer km-kénti ellenőrzés, szükség esetén tisztítás.Figyelmeztetés! A sport levegőszűrőket off-road és gyorsulási versenyekhez használja. Nem használható repülő, vízi- és ipari jár...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Levegőszűrő sport mt2512r piros + 6db szűkítő adapterrel (Levegő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Levegőszűrő sport mt2512r piros + 6db szűkítő adapterrel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Levegőszűrő sport mt2512r piros + 6db szűkítő adapterrel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Levegőszűrő sport mt2512r piros + 6db szűkítő adapterrel (Levegő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Sport direktszűrő pirosKiváló minőségű, gyárilag tesztelt direkt szűrő autóba. Elősegíti a motor nagyobb teljesítményét és optimalisabb üzemenyag fogyasztást tesz lehetővé. Ez az üzemanyagszűrő kisebb köbcentis autókhoz javasolt, maximum 2000ccm.A szűkítő gyűrűk segítségével szinte bármilyen autóba beépíthető.Méretei:- Szélesség.: 125mm- Magasság.: 145mm- Torok átmérő.: 85/80/75/70/75/65/60mmHasználati utasítás:Első üzembe helyezés előtt is be kell olajozni a szűrőt, a tisztítószettben lévő ásványi olajjal.1. Előtisztítás: tisztítsa meg a légszűrőt egy puha kefével.2. Permetezze be a szűrőt a tisztítófolyadékkal és hagyja 10 percet hatni.3. Szárítás: nagy nyomású levegővel (pl. ventilátor) fújja ki a tisztítófolyadékot és a szennyeződéseket a szűrőből. Tilos a hajszárító használata, mert a szűrőt károsíthatja.4. Olajozás: minden egyes tisztítás után olajozza be a szűrőt. A lépeseket 8-10 ezer km-ként ismételje, hogy pormentes levegőt biztosítson a motor számára. Ha poros úton közlekedik, akkor ajánlott 4 ezer km-kénti ellenőrzés, szükség esetén tisztítás.Figyelmeztetés! A sport levegőszűrőket off-road és gyorsulási versenyekhez használja. Nem használható repülő, vízi- és ipari járművekben. A gyár nem felel semmilyen kárért, ami helytelen használatból, ill. szakszerűtlen beszerelésből ered. Szaktanácsot az illetékes szakszerviztől vagy a vásárlás helyén kérjen. Kizárólag zártpályás sportrendezvénykere. Közúti forgalomban nem használható!