ÁrKözPont automotor termékkereső


Szivargyújtó aljzat 12v világítós am744212V-os világítós szivargyújtó aljzatKizárólag 12V-ról üzemeltethető. A szivargyújtó aljzat pereme működés közben világít.Európai méretű.Beszereléséhez szakember szükséges.Nem rendeltetésszerű bekötésből származó károkért, a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szivargyújtó aljzat 12v világítós am7442 (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szivargyújtó aljzat 12v világítós am7442 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szivargyújtó aljzat 12v világítós am7442 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szivargyújtó aljzat 12v világítós am7442 (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

12V-os világítós szivargyújtó aljzatKizárólag 12V-ról üzemeltethető. A szivargyújtó aljzat pereme működés közben világít.Európai méretű.Beszereléséhez szakember szükséges.Nem rendeltetésszerű bekötésből származó károkért, a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget.