ÁrKözPont automotor termékkereső

Szivargyújtó csatlakozó dugó biztosítékkal (5a) ws20

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Szivargyújtó csatlakozó dugó biztosítékkal (5a) ws20biztosíték aljzattal és F 3A (6x30 mm) biztosítékkal12V DC
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szivargyújtó csatlakozó dugó biztosítékkal (5a) ws20 (Kábel, csatlakozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szivargyújtó csatlakozó dugó biztosítékkal (5a) ws20 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szivargyújtó csatlakozó dugó biztosítékkal (5a) ws20 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szivargyújtó csatlakozó dugó biztosítékkal (5a) ws20 (Kábel, csatlakozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Szivargyújtó dugó biztosítékkal és LED-elCserélhető biztosoítékkal szerelt szivargyújtó csatlakozó.Kivitelezésének köszönhetően biztonságos, ugyanis zárlat, vagy túlterhelés esetén a hengeres biztosíték elpattan.Terhelése a benne levő biztosítéktól illetve a rászelt kábel vastagságától függ.Viszont nagyon fontos, hogy győződjön meg arról, hogy a gyári szivargyújtó aljzata milyen biztosítékra van kötve! Ezt az értéket ne lépje túl!A szivargyújtó csatlakozó Maximum 5A-ral terhelhető!A gyártó és a forgalmazó az estlegesen keletkezett károkért felelősséget nem vállal!F 3A (6 x 30 mm) biztosítékkal12 V DCbiztosíték aljzattal és F 3A (6x30 mm) biztosítékkal12V DC