ÁrKözPont automotor termékkereső

Ablakfólia 75x300cm dark black-sötét fekete solw am4671

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ablakfólia 75x300cm mid black-közép fekete solwi am4688

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ablakfólia 75x300cm mid black-közép fekete solwi am4688Ablaksötétítő fóliaA Top-Colour Ablaksötétítő Fóliát elsősorban házak, épületek üvegablakaira tervezték. Az ablaksötétítő fólia - kivéve az arany és króm színűeket - megfelel a VESV-20 szabványnak. A termék nem használható: a gépkocsi szélvédőjén, az első ablakokon, valamint fűtőszállal felszerelt hátsó szélvédőn Gépjárműveken kizárólag olyan üvegfelületeken alkalmazható, amelyekre az érvényben lévő jogszabályok nem írják elő engedélyköteles fóliák, illetve műbizonylat meglétét Ilyenek lehetnek pl. a lakókocsik, a lakóautók, a tehergépkocsik utas- vagy rakodótere stb. Hidegben energiatakarékos megoldás, melegben árnyékot ad, segít meggátolni az üveg mögötti szövetek kifakulását, csökkenti a zavaró tükröződést, fokozottan védi a privátszférát. Ezen kívül a termék használata nem ajánlott thermo-ablakon, mattírozott és katedrál üvegen, valamint a különféle műanyagfelületeken. Felhasználási útmutató1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon. 3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a hátlapjáról a színtelen védőfóliát. 4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára és az üveg...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablakfólia 75x300cm mid black-közép fekete solwi am4688 (Árnyékolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablakfólia 75x300cm mid black-közép fekete solwi am4688 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablakfólia 75x300cm mid black-közép fekete solwi am4688 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablakfólia 75x300cm mid black-közép fekete solwi am4688 (Árnyékolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ablaksötétítő fólia közép (klasszikus) feketeA tekercs mérete: 75x300cmA Top-Colour Ablaksötétítő Fóliát gépkocsik és házak üvegablakaira tervezték.Hidegben energiatakarékos megoldás, melegben árnyékot ad; segít meggátolni az üveg mögötti szövetek kifakulását; csökkenti a zavaró tükröződést, fokozottan védi a privátszférát!A termék nem használható: a gépkocsi szélvédőjén, az első ablakokon, valamint fűtőszállal felszerelt hátsó szélvédőn! Ezen kívül a termék használata nem ajánlott thermo-ablakon, mattírozott és katedrál üvegen, valamint bármilyen műanyagfelületen.Az ablaksötétítő fólia (kivéve az arany és króm színűeket) megfelel a VESV-20 szabványnak, és használatuk a gépkocsik ablaküvegein engedélyezett, ott, ahol a helyi törvények azt kifejezetten nem tiltják.Felhasználási útmutató:1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet.2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon.3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a színes fólia hátlapjáról a színtelen védőfóliát.4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára, és az üvegfelületre.5. Helyezze fel a fóliát a nedves oldalával a benedvesített üvegfelületre, és pontosan pozíconálja a helyére.6. A csomagban található műanyag lapkával fentről lefelé és középről a szélek felé haladva, óvatosan préselje ki a vizet a fólia és az üvegfelület közül. Fontos, hogy az esetleges buborékok elsimítása mindig középről a szélek felé haladva történjen.7. Egy-egy makacsabb buborék eltüntetéséhez, szúrja ki a buborékot egy vékony tűvel, majd préselje ki a vizet.8. A csomagban található vágóval távolítsa el a fólia széléről az üvegfelületen túllógó részeket.