ÁrKözPont automotor termékkereső

Ablakfólia 50x300cm light black-világos fek.solw am4619

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ablakfólia 50x300cm light black-világos fek.solw am4619Ablaksötétítő fóliaA Top-Colour Ablaksötétítő Fóliát elsősorban házak, épületek üvegablakaira tervezték. Az ablaksötétítő fólia - kivéve az arany és króm színűeket - megfelel a VESV-20 szabványnak. A termék nem használható: a gépkocsi szélvédőjén, az első ablakokon, valamint fűtőszállal felszerelt hátsó szélvédőn Gépjárműveken kizárólag olyan üvegfelületeken alkalmazható, amelyekre az érvényben lévő jogszabályok nem írják elő engedélyköteles fóliák, illetve műbizonylat meglétét Ilyenek lehetnek pl. a lakókocsik, a lakóautók, a tehergépkocsik utas- vagy rakodótere stb. Hidegben energiatakarékos megoldás, melegben árnyékot ad, segít meggátolni az üveg mögötti szövetek kifakulását, csökkenti a zavaró tükröződést, fokozottan védi a privátszférát. Ezen kívül a termék használata nem ajánlott thermo-ablakon, mattírozott és katedrál üvegen, valamint a különféle műanyagfelületeken. Felhasználási útmutató1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon. 3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a hátlapjáról a színtelen védőfóliát. 4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára és az üveg...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablakfólia 50x300cm light black-világos fek.solw am4619 (Árnyékolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablakfólia 50x300cm light black-világos fek.solw am4619 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablakfólia 50x300cm light black-világos fek.solw am4619 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablakfólia 50x300cm light black-világos fek.solw am4619 (Árnyékolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Világos fekete ablakfólia 50x300cmA light black vagyis a világos fekete ablakfólia, az ami a legkevésbé sötétíti le a helységet, vagy az utasteret. Elsősorban a szűrődő fény tükröződését csökkenti. Mivel a fólia nem rendelkezik műbizonylattal, ezért csak hátsó autóüvegekre és épületüvegekre használható. A fóliát nem szabad a vezető és utasoldali részre feltenni. Ez a világos fekete fólia a helységbe való belátást, csak 20-30 méterről akadályozza meg, de még ezen a távolságon túl is mozgás látható az takart felület mögött. Használható üzlethelyiségek, irodák, gépjárművek hátsó ablakaira. Fényáteresztő képességét úgy lehet elképzelni, mint egy nagyon világos napszemüveg esetén. Ez a fólia minimálisan csökkenti a takart helység hőmérsékletét. A fóliát az üveg belső felére lehet felrakni.Az ablakfólia felhelyezésére kézügyességre és türelemre van szükség.Felhasználási útmutató:1. Alaposan tisztítsa meg az üvegfelületet.2. Vágja le az üvegfelületnek megfelelő formára a fóliát, egy kicsit nagyobb méretben minden oldalon.3. A fólia egyik sarkánál kezdve óvatosan távolítsa el a színes fólia hátlapjáról a színtelen védőfóliát.4. Permetezzen vizet a fólia hátoldalára, és az üvegfelületre.5. Helyezze fel a fóliát a nedves oldalával a benedvesített üvegfelületre, és pontosan pozícionálja a helyére.6. A csomagban található műanyag lapkával fentről lefelé és középről a szélek felé haladva, óvatosan préselje ki a vizet a fólia és az üvegfelület közül. Fontos, hogy az esetleges buborékok elsimítása mindig középről a szélek felé haladva történjen.7. Egy-egy makacsabb buborék eltüntetéséhez, szúrja ki a buborékot egy vékony tűvel, majd préselje ki a vizet.8. A csomagban található vágóval távolítsa el a fólia széléről az üvegfelületen túllógó részeket.Csomag tartalma:1db 50x300cm világos fekete fólia tekercs1db műanyag simító1db késA feltüntetett ár 1 csomagra vonatkozik!