ÁrKözPont automotor termékkereső


Narancssárga lámpafesték 150ml 0013Narancssárga lámpafesték (Motip 013) 150mlA Dupli-Color lámpafestéket az Ön autójának hátsó lámpájának utólagos festésére fejlesztették ki, amely fényáteresztő tulajdonsággal rendelkezik.Használható továbbá kis teljesítményű izzók (nem halogén) színezésére. Az első fényszórók festésére ne használja!Használati utasítás:1. Szedje szét a lámpa részeit.2. Tisztítsa meg a lámpa felületét3. Takarja le szalaggal a határfelületeket4. Használat előtt jól rázza fel a flakont5. Kb. 20cm-es távolságból óvatosan kezdje el fújni.6. A festéket két rétegben vigye fel.7. A két réteg felvitele között várjon legalább 3-4 percet.8. Az átlátszóság érdekében ne vigye fel többször, mint 3 réteg, de a legtöbb esetben bőven elég a 2 réteg is.NÉHÁNY ORSZÁGBAN A TERMÉK HASZNÁLATA NEM MEGENGEDETT
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Narancssárga lámpafesték 150ml 0013 (Karosszéria) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Narancssárga lámpafesték 150ml 0013 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Narancssárga lámpafesték 150ml 0013 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Narancssárga lámpafesték 150ml 0013 (Karosszéria) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.