ÁrKözPont automotor termékkereső

Akkumulátor aktivátor 12v k9845-15 szulfátmentesítő

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Akkumulátor aktivátor 12v k9845-15 szulfátmentesítőJavasolt felhasználás: minden 12V-os, savas akkumulátorhoz használható, maximum 120 Ah-ig. Az áramkör használatának előnyei:új akkumulátornál gátolja a szulfátréteg kialakulását,használt akkumulátornál csökkenti a már kialakult szulfátréteget, ezáltal növeli a kapacitást,javítja a hidegindítási képességet,meghosszabítja az akkumulátor élettartamát. Működése: az akkumulátorból felvett energiát az áramkör 15-20 másodpercenként 80-100 Amperes csúcsáramú, rövid idejű impulzus formájában visszajuttatja az akkumulátorba. Az impulzusok hatására a szulfátréteg lassabban alakul ki, illetve a lemezek külső rétegén kialakult szulfátréteg lebomlik. Az áramfelvétel mindössze 2-5 mA, amely csak tizedrésze az önkisülési veszteségnek. Beszerelés: az áramkör piros vezetékét kösse közvetlenül az akkumulátor pozitív (+), a kék vezetéket pedig a negatív (-) pólusára. A műanyag házat ajánlott rögzíteni a fülön található furat alkalmazásával.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkumulátor aktivátor 12v k9845-15 szulfátmentesítő (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkumulátor aktivátor 12v k9845-15 szulfátmentesítő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkumulátor aktivátor 12v k9845-15 szulfátmentesítő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkumulátor aktivátor 12v k9845-15 szulfátmentesítő (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Javasolt felhasználás: minden 12V-os, savas akkumulátorhoz használható, maximum 120 Ah-ig. Az áramkör használatának előnyei:új akkumulátornál gátolja a szulfátréteg kialakulását,használt akkumulátornál csökkenti a már kialakult szulfátréteget, ezáltal növeli a kapacitást,javítja a hidegindítási képességet,meghosszabítja az akkumulátor élettartamát. Működése: az akkumulátorból felvett energiát az áramkör 15-20 másodpercenként 80-100 Amperes csúcsáramú, rövid idejű impulzus formájában visszajuttatja az akkumulátorba. Az impulzusok hatására a szulfátréteg lassabban alakul ki, illetve a lemezek külső rétegén kialakult szulfátréteg lebomlik. Az áramfelvétel mindössze 2-5 mA, amely csak tizedrésze az önkisülési veszteségnek. Beszerelés: az áramkör piros vezetékét kösse közvetlenül az akkumulátor pozitív (+), a kék vezetéket pedig a negatív (-) pólusára. A műanyag házat ajánlott rögzíteni a fülön található furat alkalmazásával.