ÁrKözPont automotor termékkereső


Akkumulátor aktívator 12v k9845-15 akku plusz12V-os akkumulátor aktívator K9845-15Minden 12V-os, savas akkumulátorhoz használható, maximum 120 Ah-ig.Az áramkör használatának előnyei:Új akkumulátornál gátolja a szulfátréteg kialakulását, használt akkumulátornál csökkenti a már kialakult szulfátréteget, ezáltal növeli a kapacitást, javítja a hidegindítási képességet, meghosszabítja az akkumulátor élettartamát.Akkumulátor aktivátor működése:Az akkumulátorból felvett energiát az áramkör 15-20 másodpercenként 80-100 Amperes csúcsáramú, rövid idejű impulzus formájában visszajuttatja az akkumulátorba.Az impulzusok hatására a szulfátréteg lassabban alakul ki, illetve a lemezek külső rétegén kialakult szulfátréteg lebomlik.Az áramfelvétel mindössze 2-5 mA, amely csak tizedrésze az önkisülési veszteségnek.Az akkumulátor aktivátor beszerelése:Az áramkör piros vezetékét kösse közvetlenül az akkumulátor pozitív (+), a kék vezetéket pedig a negatív (-) pólusára.A műanyag házat ajánlott rögzíteni a fülön található furat alkalmazásával.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkumulátor aktívator 12v k9845-15 akku plusz (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkumulátor aktívator 12v k9845-15 akku plusz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkumulátor aktívator 12v k9845-15 akku plusz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkumulátor aktívator 12v k9845-15 akku plusz (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Javasolt felhasználás: minden 12V-os, savas akkumulátorhoz használható, maximum 120 Ah-ig. Az áramkör használatának előnyei:új akkumulátornál gátolja a szulfátréteg kialakulását,használt akkumulátornál csökkenti a már kialakult szulfátréteget, ezáltal növeli a kapacitást,javítja a hidegindítási képességet,meghosszabítja az akkumulátor élettartamát. Működése: az akkumulátorból felvett energiát az áramkör 15-20 másodpercenként 80-100 Amperes csúcsáramú, rövid idejű impulzus formájában visszajuttatja az akkumulátorba. Az impulzusok hatására a szulfátréteg lassabban alakul ki, illetve a lemezek külső rétegén kialakult szulfátréteg lebomlik. Az áramfelvétel mindössze 2-5 mA, amely csak tizedrésze az önkisülési veszteségnek. Beszerelés: az áramkör piros vezetékét kösse közvetlenül az akkumulátor pozitív (+), a kék vezetéket pedig a negatív (-) pólusára. A műanyag házat ajánlott rögzíteni a fülön található furat alkalmazásával.