ÁrKözPont automotor termékkereső


Akkumulátor teszter ledes szivargyújtós 74060AKKUMULÁTOR TESZTER SZIVARGYÚJTÓBA, Lampa 74060Akku ellenőrzés: csatlakoztassa a tesztert a szivargyújtóba.A motort beindítani, a fényszórót bekapcsolni 1 percre.Piros: nagyon gyenge akku, ellenőriztetni a töltéstSárga: gyenge akku,Zöld: jó töltés.Töltés ellenőrzés: A motort 15 percig járatni, majd leállítani.Sárga-Zöld: gyenge töltésZöld: jó töltésPiros-Zöld: túltöltés
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkumulátor teszter ledes szivargyújtós 74060 (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkumulátor teszter ledes szivargyújtós 74060 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkumulátor teszter ledes szivargyújtós 74060 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkumulátor teszter ledes szivargyújtós 74060 (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.