ÁrKözPont automotor termékkereső


Ablakemelő modul 4 ablakhoz av-pw002-44 ablakos ablakemelő modulKomfort mindenek felett! A modul feladata az, hogy a központi zár aktiválásával egyidejűleg felemelje a lent maradt, nyitott elektromos vezérlésű ablakokat. Használatával növelhető a biztonság és a kényelem.Fontos tudni, hogy csak impulzus vezérlésű ablakoknál használható, ami azt jelenti, hogy hosszan megnyomva emelkedik fel az ablak. Ahol egészen addig kell nyomni az ablakemelő kapcsolót, amíg az ablak teljesen fel nem húzódik, ott ez a modul nem használható.Szerelését csak szakember végezheti.Technikai adatok:Vezérlés rendszere negatív földelésű.Működési feszültség: 12V DC +/- 2VÁramfelvétel: 1mAMaximum áram: 15A
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablakemelő modul 4 ablakhoz av-pw002-4 (Ablakemelő, kpi.zár) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablakemelő modul 4 ablakhoz av-pw002-4 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablakemelő modul 4 ablakhoz av-pw002-4 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablakemelő modul 4 ablakhoz av-pw002-4 (Ablakemelő, kpi.zár) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.