ÁrKözPont automotor termékkereső


Ablakemelő motorikus univerzális 2db-os csendesAblakemelő rendszer motorral12V-ról üzemeltethető, minden középkategóriás és felső-alsó kategóriás autóba beszerelhető. Az ablakemelő rendszert kizárólag erre szakosodott szerelő (autóvillamossági) szerelheti be.Az ablakemelő modul 2 ajtó ablakát vezérli. A készlethez 3 kapcsoló tartozik (dupla, szimpla).Hasonló termékekhez képest ez a rendszer rendkívül csendes. Az ablakemlő készletben minden tartozék megtalálható, mely az ablak emeléséhez szükséges, illetve tartalmazza a vakdugót is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ablakemelő motorikus univerzális 2db-os csendes (Ablakemelő, kpi.zár) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ablakemelő motorikus univerzális 2db-os csendes árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ablakemelő motorikus univerzális 2db-os csendes árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ablakemelő motorikus univerzális 2db-os csendes (Ablakemelő, kpi.zár) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.