ÁrKözPont automotor termékkereső


Sebességváltógombra zsák piros lampa00130/redPiros sebességváltógomb takaróTeljesen univerzális, minden középkategóriás, manuális váltóval rendelkező autóra felrakható.Sportos kinézete egyéniséget ad az autó belterének.Felrakása:1. Húzzuk fel a sebességváltógombra a takarót.2. Igazítsuk a megfelelő formára (képen jól látszódik)3. Húzzuk meg, majd rögzítsük a kötéllel a zsákot.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sebességváltógombra zsák piros lampa00130/red (Utastér) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sebességváltógombra zsák piros lampa00130/red árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sebességváltógombra zsák piros lampa00130/red árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sebességváltógombra zsák piros lampa00130/red (Utastér) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.