ÁrKözPont automotor termékkereső


Sárfogógumi univerzális fekete 12991Sportos univerzális fekete sárfogó gumiUniverzális sárfogó gumi, mely a legtöbb autótípusra használható kisebb-nagyobb átalakítással. Rögzítésére többféle módszer lehetséges, vagy csavarozni kell, vagy beakasztani, vagy vágni belőle és úgy csavarozni.Az autó külsöjének sportos kinézetet ad, kinézete a rally autókéra emlékeztet.Előre és hátra is használható.A csomagban 1 pár sárfogó található.Anyaga: MűanyagMérete: 43x23cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sárfogógumi univerzális fekete 12991 (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sárfogógumi univerzális fekete 12991 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sárfogógumi univerzális fekete 12991 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sárfogógumi univerzális fekete 12991 (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.