ÁrKözPont automotor termékkereső


Üzemanyaglopó szűrővel vékony 1/2-esÜzemanyaglopó cső szűrővel1,2 cm átmérőjű üzemanyaglopó cső.Használata:Helyezze a szűrős végű csövet az üzemanyag tartályba, a másik végét helyezze az üzemanyag kannába, vagy a hordóba. A kanna vagy a hordó minél alacsonyabban legyen, a legjobb, ha a földön van. Miután belehelyezte a csövet kezdje el le-fel rázni, míg meg nem indul az üzemanyag áttöltés.A cső hossza: 185cmÁmérője: 1,2cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üzemanyaglopó szűrővel vékony 1/2-es (Üzemanyag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üzemanyaglopó szűrővel vékony 1/2-es árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üzemanyaglopó szűrővel vékony 1/2-es árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üzemanyaglopó szűrővel vékony 1/2-es (Üzemanyag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.