ÁrKözPont automotor termékkereső


Jégkaparó hosszú nyeles kefével 600mm am0527Kefés nyeles jégkaparóAz átlagosnál nagyobb jégkaparó lehetővé teszi, hogy az autónkat a legkényesebben takarítsuk. Legyen szó jégről, vagy hóról ez az eszköz az egyik legjobb választás lehet. Masszív, erősített fejének köszönhetően nem csak a jeget lehet könnyedén feltörni vele, illetve eltávolítani azt, hanem a hó is könnyedén leseperhető a felületről. Szivacsos nyelének köszönhetően komfortos fogást biztosít.Méretei:A jégkaparó teljes hossza: 60cmEbből a kefe hossza: 20cmA jégkaparó feje: 9,5cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Jégkaparó hosszú nyeles kefével 600mm am0527 (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Jégkaparó hosszú nyeles kefével 600mm am0527 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Jégkaparó hosszú nyeles kefével 600mm am0527 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Jégkaparó hosszú nyeles kefével 600mm am0527 (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.