ÁrKözPont automotor termékkereső


Szélvédőmosó téli -20°c 5l-20°C téli szélvédőmosó folyadékNagy hatású szélvédőmosó folyadék, amely alkalmas gépjárművek szélvédőjének és egyéb üvegfelületek tisztítására. A fényezett felületekre, valamint a gumi és műanyag alkatrészekre nincs káros hatással. Hígítás nélkül -20 Celsius fokig biztosítja az ablakmosó fagyvédelmét. Megfelelő hígítással télen és nyáron egyaránt használható. téli időben a túlhígítás a szélvédő jegesedését és a szélvédőmosó rendszer károsodását okozhatja.Kiszerelés: 5 literes palack
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szélvédőmosó téli -20°c 5l (Ablakmosó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szélvédőmosó téli -20°c 5l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szélvédőmosó téli -20°c 5l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szélvédőmosó téli -20°c 5l (Ablakmosó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.