ÁrKözPont automotor termékkereső


Utánfutó visszajelző ledes u1 (t) 1 körösGépkocsi uánfutó irányjelző ellenőrzőAz U1 típusú IRÁNY JELZŐ VISSZAJELZŐ készülék személygépkocsi utánfutók és egyéb pótkocsik irányjelzői működésének visszajelzésére alkalmas.Alkalmazható minden 12V NEGATÍV töltésű gépkocsiban.Működés: A készülék -megfelelően csatlakoztatott és helyesen működő irányjelző esetén - a bal, illetve jobb oldali irányjelző működését zöld fénnyel jelzi.A zöld jelző fény az irányjelzővel azonos ütemben villog. Ha irányjelzés alkalmazásakor a jelző fény nem villog, az HIBÁT jelent. (Kiégett izzó, szakadt vezeték az utánfutón, hibás csatlakozást, stb..)
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Utánfutó visszajelző ledes u1 (t) 1 körös (Utánfutó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Utánfutó visszajelző ledes u1 (t) 1 körös árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Utánfutó visszajelző ledes u1 (t) 1 körös árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Utánfutó visszajelző ledes u1 (t) 1 körös (Utánfutó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.