ÁrKözPont automotor termékkereső


Trapézemelő 1t gs/tüv 94661Autó emelő 1T trapézMinden európai szabványnak megfelelő biztonságos trapézemelő, mellyel maximum 1Ttömegű jármű emelhető.Méretek:hosszúsága: 425 mmszélessége: 95 mmösszecsukva: min. 100 mmkinyitva: max. 370 mmEmelési magasság:min. 150 mmmax. 350 mmFIGYELMEZTETÉS:1. Az emelést - lehetőség szerint - szilárd, vízszintes, kemény talajon végezze.2. Defekt esetén válasszon biztonságos, forgalommentes területet a kerék cseréjéhez.3. Állítsa le a motort, használja a területileg előírt elakadásjelzést és figyelmeztetést.4. Rögzítse biztonságosan a járművet (kézifék, sebességváltó).5. A művelet ideje alatt utasok ne tartózkodjanak a járműben.6. Emelés előtt lazítsa meg a kerékcsavarokat. Az előírt és jelölt ponton alkalmazza az emelőt.7. Kerékcsere után, csak az emelő leengedését követően feszítse meg a kerékcsavarokat.8. Minden esetben ellenőrizze a csavarokat néhány km megtétele után.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Trapézemelő 1t gs/tüv 94661 (Emeléstechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Trapézemelő 1t gs/tüv 94661 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Trapézemelő 1t gs/tüv 94661 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Trapézemelő 1t gs/tüv 94661 (Emeléstechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.