ÁrKözPont automotor termékkereső


Zárjégoldó olajozó spray am 40mlZárjégoldó és olajozó sprayOlajoz, ken, véd a befagyástól. Alkalmas olajozható zárak jégmentesítésére, karbantartására. Víztaszító hatású. Megakadályozza a rozsda kialakulását.Használati utasítás:1. Rázza fel a palackot.2. A olajozó kupakjának eltávolítása után a zárszerkezetbe fújjon egy keveset a készítményből.3. Várjon egy keveset, majd próbálja nyitni-zárni a zárszerkezet.4. Szükség esetén ismételje meg a műveletet.Kiszerelés: 40 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Zárjégoldó olajozó spray am 40ml (Kötelező tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Zárjégoldó olajozó spray am 40ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Zárjégoldó olajozó spray am 40ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Zárjégoldó olajozó spray am 40ml (Kötelező tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.