ÁrKözPont automotor termékkereső


Nyakpárna utazáshoz, felfújható ar06649Felfújható nyakpárnaIdeális bármilyen utazáshoz. A nyakpárnával kényelmesebbé lehet tenni az utazás közbeni alvást, ugyanis kellően megtámasztja a fejet és jóval nagyobb komfort élményt nyújt, mint ha nekidőlnénk a szélvédőnek. Mivel felfújható, így nagyon kis helyen elfér, illetve rendelkezik saját tároló táskával is. 3 év alatt ne használja!A nyakpárna színe eltérhet a képen látottól.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Nyakpárna utazáshoz, felfújható ar06649 (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Nyakpárna utazáshoz, felfújható ar06649 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Nyakpárna utazáshoz, felfújható ar06649 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Nyakpárna utazáshoz, felfújható ar06649 (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.