ÁrKözPont automotor termékkereső


Álriasztó ledes piros 78000083Álriasztó autóbaKizárólag megtévesztésre szolgál, ahogy a nevében is benne van, csak látszólag autóriasztó. A termék nem más, mint egy villogó LED, ami az élesített riasztó működését hajlandó szimulálni.Tápellátás: 12VBeszerelése műszaki ismereteket igényel. Ha nem biztos a dolgában kérjük keressen szakembert.Jótanács: Az álriasztót úgy kösse be, hogy a gyújtás levétele után lépjen működésbe a villogás.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Álriasztó ledes piros 78000083 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Álriasztó ledes piros 78000083 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Álriasztó ledes piros 78000083 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Álriasztó ledes piros 78000083 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.