ÁrKözPont automotor termékkereső


Kézi pumpa tömlő vég 6-os  réz
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kézi pumpa tömlő vég 6-os réz (Kerék kellék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kézi pumpa tömlő vég 6-os réz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kézi pumpa tömlő vég 6-os réz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kézi pumpa tömlő vég 6-os réz (Kerék kellék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Pumpa végUniverzális műanyag pumpa tömlő vég. Szorítóbilinccsel, vagy erős tömítőragasztóval rögzíthető a tömlőre.Csatlakozási méret: 6mmKézi pumpa tömlő 50cm-esA pumpák rendszeres, vagy időközi használat során sérülhet a tömlő. A legtöbbünk ezt egy új pumpával orvosolja. Nem kell minden alakalommal új kézi pumpát vásárolni, mikor a tömlő megsérül, mikor vehetünk hozzá pumpa tömlőt is. Csak ki kell tekerni a régi és helyére be kell tekerni az új pumpa tömlőt.Menete: 6-osMenet: metrikus 1.25-ösHossza: 50cm