ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym super resin polish 500ml (waxos polír)AUTOGLYM WAXOS POLÍRHosszútávú szépségápolás minden fényezéstípusra. A Super Resin Polish kivételesen magas fényt kölcsönöz, minden típusú autóipari fényezésnek. A Super Resin Polish speciális emulgeáló és kondicionálószereket tartalmaz, amelyek gyengéden tisztítják, javítják és óvják a fényezést. Használata rendkívül egyszerű. Az alacsony molekulasúlyú gyanták, megkötésük után kivételes védelmet és kozmetikai hatást fejtenek ki a fényezésen. A kezelt, magasfényű felületek ellenállnak a legtöbb környezeti szennyeződésnek és az időjárási hatásoknak, mint az UV fény. Ideális minden új és mérsékelten romlott autóipari, metál, vízbázisú és lakkozott fényezésre. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: 1. Mossa le a járművet Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.2. HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. 3. A legjobb eredmény érdekében tiszta, száraz és hűvös felületen használja a készítményt. Pamut polír ruhával könnyed körkörös mozdulatokkal vigye fel a políranyagot a felületre, majd hosszanti egyenesvonalú mozdulatokkal érhet el tökéletes fedést. 4. A nyomás növelésével tudja eltávolítani a karcokat és fakó foltokat. Alkalmazhatja elemenként, vagy az egész karosszérián.5. Hagyja megszáradni, ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym super resin polish 500ml (waxos polír) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym super resin polish 500ml (waxos polír) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym super resin polish 500ml (waxos polír) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym super resin polish 500ml (waxos polír) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

AUTOGLYM WAXOS POLÍRHosszútávú szépségápolás minden fényezéstípusra. A Super Resin Polish kivételesen magas fényt kölcsönöz, minden típusú autóipari fényezésnek. A Super Resin Polish speciális emulgeáló és kondicionálószereket tartalmaz, amelyek gyengéden tisztítják, javítják és óvják a fényezést. Használata rendkívül egyszerű. Az alacsony molekulasúlyú gyanták, megkötésük után kivételes védelmet és kozmetikai hatást fejtenek ki a fényezésen. A kezelt, magasfényű felületek ellenállnak a legtöbb környezeti szennyeződésnek és az időjárási hatásoknak, mint az UV fény. Ideális minden új és mérsékelten romlott autóipari, metál, vízbázisú és lakkozott fényezésre.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:1. Mossa le a járművet Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.2. HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ.3. A legjobb eredmény érdekében tiszta, száraz és hűvös felületen használja a készítményt. Pamut polír ruhával könnyed körkörös mozdulatokkal vigye fel a políranyagot a felületre, majd hosszanti egyenesvonalú mozdulatokkal érhet el tökéletes fedést.4. A nyomás növelésével tudja eltávolítani a karcokat és fakó foltokat. Alkalmazhatja elemenként, vagy az egész karosszérián.5. Hagyja megszáradni, mielőtt könnyedén letörölné egy tiszta pamutruhával. Ha szeretne extra védelmet adni a fényezésnek használjon Autoglym Extra Gloss Protection-t.6. Kerülje az érintkezést az üveg és fényezetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről Autoglym Fast Glass, vagy Autoglym Bumper & Trim Gel  termékekkel. ÁPOLÁS:Mossa rendszeresen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.ÚJRAKEZELÉS:Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken.FIGYELMEZTETÉS:Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Amennyiben érzékeny a bőre, használjon PVC kesztyűt. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.