ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym aqua dry 60x60cm (szárazoló kendő)AUTOGLYM SZINTETIKUS ZERGEBŐR KENDŐAz Autoglym Aqua-Dry egy szintetikus zergebőr kendő, ami egyedi struktúrájával felülmúlja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedő nedvszívó, könnyebb kicsavarni, gyorsabban használható, tartósabb és olcsóbb és nem szöszöl, illetve nincsen kellemetlen szaga.Az Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el történő rendszeres mosás, és az ezt követő gyors szárítás az Aqua-Dry-al, megóvja az Autoglym Super Resin Polish-al elért tiszta és ragyogó felületet. Bónuszként az üvegfelületeket is gyönyörűvé varázsolja.Mérete: 60x60cmJó tudni:Tárolja az Autoglym Aqua-Dry-t nedvesen a dobozában. Nem rohad be és puha marad.Meleg vízben tisztítható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym aqua dry 60x60cm (szárazoló kendő) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym aqua dry 60x60cm (szárazoló kendő) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym aqua dry 60x60cm (szárazoló kendő) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym aqua dry 60x60cm (szárazoló kendő) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.