ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym hi-tech flexi water blade (vízlehúzó)AUTOGLYM PROFESSZIONÁLIS SZILIKONOS VÍZLEHÚZÓA Hi-Tech Flexi Water Blade bámulatosan rugalmas szerkezetével és szabadalmaztatott törlőfelületével gyorsan eltávolítja mosás után az öblítővizet a karosszériáról. Csak néhány törlés a vízlehúzóval, és megfeleződik az autó száradási ideje a hagyományos módszerekhez képest. Biztonságosan használható minden fajta fényezésen, műanyag, gumi és üveg felületen. Az orvosi minőségű szilikon garantáltan nem karcol.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym hi-tech flexi water blade (vízlehúzó) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym hi-tech flexi water blade (vízlehúzó) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym hi-tech flexi water blade (vízlehúzó) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym hi-tech flexi water blade (vízlehúzó) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.