ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym hi-tech interior microfibe (beltéri mikroszálas kendő)AUTOGLYM (BELTÉRI MIKROSZÁLAS TÖRLŐKENDŐA járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindig van idő az autó belsejének alapos, samponos tisztítására. Tegyen egy Hi-Tech Interior Microfibre kendőt a kesztyűtartóba és a beltér por, kosz és filmmentessé tétele, hirtelen egyszerűvé válik. A kendőt száraz használatra tervezték, így szükségtelenné válik különböző termékek vagy nedves kendők hurcolása. Csodálatos felszívókészségének köszönhetően elég egy törlés a kendővel és a por már el is tűnik. Hasonlóképpen dörzsölje át a szélvédő belső felületét, hogy eltüntesse a maszatos filmréteget, minden egyéb vegyi anyag vagy spray használata nélkül. A Hi-Tech Interior Microfibre kendő rendszeres használatával az autója belsejét könnyedén tarthatja makulátlan állapotban. A kendő mosható, szárítható és újra, meg újra használható, a teljesítménye csökkenése nélkül.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym hi-tech interior microfibe (beltéri mikroszálas kendő) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym hi-tech interior microfibe (beltéri mikroszálas kendő) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym hi-tech interior microfibe (beltéri mikroszálas kendő) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym hi-tech interior microfibe (beltéri mikroszálas kendő) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.