ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym hi-tech finishing cloth (befejező mikroszálas kendő)AUTOGLYM HI-TECH FINISHING CLOTH (befejező kendő)A mikrószálas anyag egyedi kivitelezése, nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kiváló nedvszívó képességű kendővel, minden feladat könnyebben kivitelezhető. A kendő mosható és újra, meg újra, meg újra használható. 
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym hi-tech finishing cloth (befejező mikroszálas kendő) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym hi-tech finishing cloth (befejező mikroszálas kendő) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym hi-tech finishing cloth (befejező mikroszálas kendő) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym hi-tech finishing cloth (befejező mikroszálas kendő) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.