ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym fast glass 500ml (gyors üvegtisztító)AUTOGLYM GYORS ÜVEGTISZTÍTÓTisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot.A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a felületen.Ideális mindenféle üvegen, üveghelyettesítőkön, tükrökön, műanyagokon, fényezésen, az autóban használt videó és navigációs kijelzőkön, bukósisakon.Gyorsan és biztonságosan távolítja el a közlekedési szennyeződést, port, bogármaradványokat, fanedveket, olajat, zsírt, madárürüléket és a polírmaradványokat a fényezésről és a műanyag elemekről.Általánosan használható minden kemény felületen, kívül és belül, pl: műszerfalakon, ajtókereteken.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:Fújja a felületere és egy papír törlőkendővel vagy pamutruhával törölje le. Ha az autó videó vagy navigációs kijelzőjén szeretné használni, fújja közvetlenül az Autoglym Hi-Tech Interior Microfibre kendőre. Madárürülék, fanedv vagy poírszer maradvány eltávolításakor szükség lehet áztatásra vagy ismételt alkalmazásra. Használjon Car Glass Polish-t az erősen szennyezett üveg felületeken. Fényezésen Fast Glass használata után szükséges újra kezelni a felületet Super Resin Polish-al.ÚJRAKEZELÉS: Igény szerint.ALTERNATÍV HASZNÁLAT:l...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym fast glass 500ml (gyors üvegtisztító) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym fast glass 500ml (gyors üvegtisztító) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym fast glass 500ml (gyors üvegtisztító) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym fast glass 500ml (gyors üvegtisztító) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

AUTOGLYM GYORS ÜVEGTISZTÍTÓTisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot.A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a felületen.Ideális mindenféle üvegen, üveghelyettesítőkön, tükrökön, műanyagokon, fényezésen, az autóban használt videó és navigációs kijelzőkön, bukósisakon.Gyorsan és biztonságosan távolítja el a közlekedési szennyeződést, port, bogármaradványokat, fanedveket, olajat, zsírt, madárürüléket és a polírmaradványokat a fényezésről és a műanyag elemekről.Általánosan használható minden kemény felületen, kívül és belül, pl: műszerfalakon, ajtókereteken.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:Fújja a felületere és egy papír törlőkendővel vagy pamutruhával törölje le. Ha az autó videó vagy navigációs kijelzőjén szeretné használni, fújja közvetlenül az Autoglym Hi-Tech Interior Microfibre kendőre. Madárürülék, fanedv vagy poírszer maradvány eltávolításakor szükség lehet áztatásra vagy ismételt alkalmazásra. Használjon Car Glass Polish-t az erősen szennyezett üveg felületeken. Fényezésen Fast Glass használata után szükséges újra kezelni a felületet Super Resin Polish-al.ÚJRAKEZELÉS: Igény szerint.ALTERNATÍV HASZNÁLAT:lakókocsik, hajók, teherautók, furgonok, motorbiciklik, háztartásban.FIGYELMEZTETÉS:Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.