ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym extra gloss protection 325ml (magas fény és vízlepergető réteg)AUTOGLYM EXTRA FÉNY ÉS VÉDELEMMagas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére.Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítva annak gyönyörű csillogását. Az Extra Gloss Protection, súroló összetevőktől mentes védőbevonat, ami kemény viaszok, gyanta és olajok speciális keveréke. Kivételesen ellenálló a legtöbb környzeti szennyeződés és az időjárási hatásokkal szemben. Használatával egy rendkívül tartós, mély fényű eredmény érhető el. Használható minden típusú autóipari fényezésen. Eg kezelés 2-3 hónapos védelmet biztosít.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:Tisztítsa és szárítsa meg a járművet. (Ha szükséges használjon Super Resin Polish-t a fényezés feljavításásra). HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ! Tiszta pamut ronggyal, (Autoglym Perfect Finishing Cloth) egyenletesen vigyen föl minimális mennyiséget a felületre. Ne dörzsölje és ne alkalmazzon nagy nyomást. Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni (30-60 perc), majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamutruhával.Kerülje az érintkezést üveg és festetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről Auto...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym extra gloss protection 325ml (magas fény és vízlepergető réteg) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym extra gloss protection 325ml (magas fény és vízlepergető réteg) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym extra gloss protection 325ml (magas fény és vízlepergető réteg) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym extra gloss protection 325ml (magas fény és vízlepergető réteg) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

AUTOGLYM EXTRA FÉNY ÉS VÉDELEMMagas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére.Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítva annak gyönyörű csillogását. Az Extra Gloss Protection, súroló összetevőktől mentes védőbevonat, ami kemény viaszok, gyanta és olajok speciális keveréke. Kivételesen ellenálló a legtöbb környzeti szennyeződés és az időjárási hatásokkal szemben. Használatával egy rendkívül tartós, mély fényű eredmény érhető el. Használható minden típusú autóipari fényezésen. Eg kezelés 2-3 hónapos védelmet biztosít.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:Tisztítsa és szárítsa meg a járművet. (Ha szükséges használjon Super Resin Polish-t a fényezés feljavításásra). HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ! Tiszta pamut ronggyal, (Autoglym Perfect Finishing Cloth) egyenletesen vigyen föl minimális mennyiséget a felületre. Ne dörzsölje és ne alkalmazzon nagy nyomást. Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni (30-60 perc), majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamutruhával.Kerülje az érintkezést üveg és festetlen műanyag elemekkel. Üvegről eltávolítható Autoglym Car Glass Polish-al, a műanyag elemekről Autoglym Fast Glass, vagy Autoglym Bumper Care termékekkel.ÁPOLÁS: Mossa rendszeresen Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner-el.ÚJRAKEZELÉS:Amennyiben a felület elveszíti vízlepergető képességét, vagy a megjelenés javítása érdekében. Ha szükséges, kezelje a kopott fényezést Autoglym Super Resin Polsh-al az újrakezelés elött.TARTÓSSÁG:A termék tartóssága függ a fényezés tipusától, állagától és a környezeti hatásoktól. Ideális esetben hónapokig védi a fényezést.Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, repülőgépeken, hajókon, üvegszál és króm felületeken.ÁRTALMASFIGYELMEZTETÉS: Gyúlékony. Petróleum származékot tartalmaz. Ártalmas: lenyelése esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.