ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym leather care balm 500ml (bőrápoló)AUTOGLYM BŐRÁPOLÓ BALZSAMA bőr kárpitok rendkívül tartósak, amennyiben a normál használat során távozó illóolajakat rendszeresen pótoljuk. A Leather Care Balm, gondosan válogatott emulzió ami szappanokat, természetes olajakat és olyan polimeres felületvédő összetevőket tartalmaz amik táplálják, hidratálják és meggátolják a szennyeződések lerakódását. Rendszeres ápolása segít megőrizni a bőr természetes tulajdonságait és megkönnyítik a tisztántartását. Az Autoglym Leather Care Balm elsősorban a bőr táplálását és védelmét szolgálja.Csökkenti a bőr elhasználódását és kopását. Használja tiszta felületen. Ha szennyezett a kárpit, tisztítsa meg Leather Cleaner-el. Használható motorkerékpárok bőr tartozékain is. A Leather Balm színfüggetlen, így bármilyen bőrszínen alkalmazható.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:1. Használat előtt rázza fel a palackot.2. Használat előtt mindig ellenőrizze a terméket egy nem látható helyen a bőr színtartóssága végett.3. Tegyen egy keveset egy puha, tiszta rongyra, majd szépen masszírozza bele a bőrbe, egészen addig, amíg  a krém el nem tűnik.4. Hagyja állni pár percig és ha keletkezett felesleg, akkor távolítsa el a maradékot.5. Optimális védelem nagyjából...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym leather care balm 500ml (bőrápoló) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym leather care balm 500ml (bőrápoló) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym leather care balm 500ml (bőrápoló) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym leather care balm 500ml (bőrápoló) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

AUTOGLYM BŐRÁPOLÓ BALZSAMA bőr kárpitok rendkívül tartósak, amennyiben a normál használat során távozó illóolajakat rendszeresen pótoljuk. A Leather Care Balm, gondosan válogatott emulzió ami szappanokat, természetes olajakat és olyan polimeres felületvédő összetevőket tartalmaz amik táplálják, hidratálják és meggátolják a szennyeződések lerakódását. Rendszeres ápolása segít megőrizni a bőr természetes tulajdonságait és megkönnyítik a tisztántartását. Az Autoglym Leather Care Balm elsősorban a bőr táplálását és védelmét szolgálja.Csökkenti a bőr elhasználódását és kopását. Használja tiszta felületen. Ha szennyezett a kárpit, tisztítsa meg Leather Cleaner-el. Használható motorkerékpárok bőr tartozékain is. A Leather Balm színfüggetlen, így bármilyen bőrszínen alkalmazható.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:1. Használat előtt rázza fel a palackot.2. Használat előtt mindig ellenőrizze a terméket egy nem látható helyen a bőr színtartóssága végett.3. Tegyen egy keveset egy puha, tiszta rongyra, majd szépen masszírozza bele a bőrbe, egészen addig, amíg  a krém el nem tűnik.4. Hagyja állni pár percig és ha keletkezett felesleg, akkor távolítsa el a maradékot.5. Optimális védelem nagyjából 48 óra alatt alakul ki.6. Évente kezelje a bőr 2-3 alkalommal.FIGYELMEZTETÉS:Gyerekektől elzárva tartandó.