ÁrKözPont automotor termékkereső


Ajtóélvédő krómozott 2x65cm 20862Krómozott ajtóélvédőVédő és egyben dekorációs kiegészítő, melynek fő célja, hogy az ajtó csapódásakor keletkezett sérüléseket elhárítsa, illetve csökkentse. A kicsapódó ajtó veszélyes lehet az autónk mellett parkoló másik autó fényezésére, de ez az ajtóélvédő nagyban hozzájárul ennek csökkentéséhez, ugyanis belsejében egy kialakított gumiréteg van, mely tompítja az ütközést. Továbbá dekorációs szerepe is van, főleg olyan autók esetében mutat jól, ahol található krómozott díszléc. A csomagban 2db 65cm-es ajtóélvédő található, melynek felszerelése rendkívül egyszerű, csak az ajtóélvédőn kialakított vájatba kell belecsúsztatni az ajtó élét. Az esetlegesen maradt felesleget egy erősebb ollóval vágjuk le. Az élvédő igazodni fog az ajtón található kisebb-nagyobb ívekhez.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ajtóélvédő krómozott 2x65cm 20862 (Ajtó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ajtóélvédő krómozott 2x65cm 20862 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ajtóélvédő krómozott 2x65cm 20862 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ajtóélvédő krómozott 2x65cm 20862 (Ajtó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.