ÁrKözPont automotor termékkereső


Tükörragasztó 1mlVisszapillantó tükörragasztóMirror Glue egy komponensű tükörragasztó, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy fémet és üveget, illetve kerámiát egymáshoz ragasszon. Ideális a visszapillantó tükör szélvédőhöz való ragasztására, valamint a valamint a törölközőtartó csempére való ragasztására.Használati utasítás:Tisztítsa meg a felületet a maradék ragasztótól, a zsiradéktól, portól és nedvességtől. Vigyen fel ragasztót a visszapillantó tükör ragasztandó felületére, majd az üveg vagy kerámia felületre is. Illessze a két darabot egymáshoz, majd legalább 1 percig ne mozdítsa el. Rögzítse a visszapillantó tükör alját legalább 15 percig. Egy tartós ragasztás esetén biztosítsa a rögzítést legalább 24 órán keresztül.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tükörragasztó 1ml (Visszapillantó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tükörragasztó 1ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tükörragasztó 1ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tükörragasztó 1ml (Visszapillantó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.