ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym custom wheel cleaner (kíméletes keréktisztító)AUTOGLYM SAVMENTES KERÉKTISZTÍTÓBiztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív anyagok, oldószerek és lúgok különleges savmentes keveréke biztosítja, a fékpor, korrózió és forgalmi szennyeződés gyors feloldását a legnehezebben megközelíthető helyekről. Ez a keréktisztító az egyik leghatékonyabb felni tisztító készítmény amit kényes kerekre lehet használni. Használata:-Öblítse át a kerekeket tiszta, hideg vízzel.-Egyszerre csak egy kereken dolgozzon!-Fújjon a kerékre a Custom Wheel Cleansből, majd kezdje el feloldani a szennyeződéseket egy szivaccsal, vagy egy kefével. -Ha szükséges, pótolja a keréktisztítót-Öblítse le a kereket és ismételje meg a műveletet a többi felnin is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym custom wheel cleaner (kíméletes keréktisztító) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym custom wheel cleaner (kíméletes keréktisztító) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym custom wheel cleaner (kíméletes keréktisztító) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym custom wheel cleaner (kíméletes keréktisztító) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.