ÁrKözPont automotor termékkereső

Ülésvédő golyós plüsskeretes ezüst am0504

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ülésvédő golyós plüsskeretes kék am6407

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ülésvédő golyós plüsskeretes fekete am0498

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ülésvédő golyós plüsskeretes fekete am0498Plüss keretes golyós ülésvédő:Ideális, hosszabb és rövidebb távú utakon is. Kellemesen masszírozza a testet, komfort érzetet nyújt és csökkenti a fáradtságot. Megvédi az üléshuzatunkat, ezen felül jól szellőzik. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve kagyló). Csak helyezze fel a jelenlegi üléshuzatára és már élvezheti is a komfortos élményt. Könnyen tisztán tartható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ülésvédő golyós plüsskeretes fekete am0498 (Üléshuzat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ülésvédő golyós plüsskeretes fekete am0498 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ülésvédő golyós plüsskeretes fekete am0498 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ülésvédő golyós plüsskeretes fekete am0498 (Üléshuzat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Plüss keretes golyós ülésvédőIdeális, hosszabb és rövidebb távú utakon is. Kellemesen masszírozza a testet, komfort érzetet nyújt és csökkenti a fáradtságot. Megvédi az üléshuzatunkat, ezen felül jól szellőzik. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve kagyló).Csak helyezze fel a gumipántok segítségével az ülésre és már élvezheti is a komfortos élményt.Könnyen tisztán tartható.Plüss keretes golyós ülésvédőIdeális, hosszabb és rövidebb távú utakon is. Kellemesen masszírozza a testet, komfort érzetet nyújt és csökkenti a fáradtságot.Megvédi az üléshuzatunkat, ezen felül jól szellőzik. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve kagyló).Csak helyezze fel a jelenlegi ülésére és a gumipántok segítségével rögzítse, utána már élvezheti is a komfortos élményt. Könnyen tisztán tartható.Plüss keretes golyós ülésvédő:Ideális, hosszabb és rövidebb távú utakon is. Kellemesen masszírozza a testet, komfort érzetet nyújt és csökkenti a fáradtságot. Megvédi az üléshuzatunkat, ezen felül jól szellőzik. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve kagyló). Csak helyezze fel a jelenlegi üléshuzatára és már élvezheti is a komfortos élményt. Könnyen tisztán tartható. Plüss keretes golyós ülésvédő:Ideális, hosszabb és rövidebb távú utakon is. Kellemesen masszírozza a testet, komfort érzetet nyújt és csökkenti a fáradtságot. Megvédi az üléshuzatunkat, ezen felül jól szellőzik. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve kagyló). Csak helyezze fel a jelenlegi üléshuzatára és már élvezheti is a komfortos élményt. Könnyen tisztán tartható. Plüss keretes golyós ülésvédő:Ideális, hosszabb és rövidebb távú utakon is. Kellemesen masszírozza a testet, komfort érzetet nyújt és csökkenti a fáradtságot. Megvédi az üléshuzatunkat, ezen felül jól szellőzik. Szinte bármilyen ülésre felhelyezhető (kivéve kagyló). Csak helyezze fel a jelenlegi üléshuzatára és már élvezheti is a komfortos élményt. Könnyen tisztán tartható.