ÁrKözPont automotor termékkereső


Kátrány -és gyantaoldó spray moje auto 19-108 200mlMoje Auto 19-108 kátrányoldó sprayProfesszionális készítmény, mely eltávolítja az üvegről vagy lakkozott felületről a makacs aszfalt, gyanta és kátrányfoltokat. Speciális összetevőinek köszönhetően a készítmény gyors és megbízható, valamint biztonságos (az autók lakkozott felületén is.) Nem hagy olajos nyomot, a megtisztított felület ragyogó lesz. Ideális, ablakok, fényszórók, lökhárítók és az autó karosszériájának tisztítására.Használata:1. Használat előtt alaposan rázza fel.2. Fújja a kátrányoldót a tisztítandó felületre.3. Várjon kb. 1 percet.4. Törölje át egy száraz, tiszta ronggyal.5. Öblítse le a vízzel.6. Szükség esetén ismételje megKiszerelés: 200ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kátrány -és gyantaoldó spray moje auto 19-108 200ml (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kátrány -és gyantaoldó spray moje auto 19-108 200ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kátrány -és gyantaoldó spray moje auto 19-108 200ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kátrány -és gyantaoldó spray moje auto 19-108 200ml (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.