ÁrKözPont automotor termékkereső


Magasnyomású szelep TR 602 HP magasnyomásĂş szelep leĂ­rása mindenben megegyezik a TR 600 HP szelep leĂ­rásánál közöltekkel, csupán a mĂ©retek eltĂ©rĹ‘ek. A szelep 11,5 mm-es felni furathoz illeszkedik, Ă©s a hossza megegyezik a TR 418 szelepĂ©vel, tehát a láthatĂł magassága 50 mm.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Magasnyomású szelep (Kerékszerelő, centírozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Magasnyomású szelep árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Magasnyomású szelep árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Magasnyomású szelep (Kerékszerelő, centírozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

TR 602 HP magasnyomású szelep leírása mindenben megegyezik a TR 600 HP szelep leírásánál közöltekkel, csupán a méretek eltérőek. A szelep 11,5 mm-es felni furathoz illeszkedik, és a hossza megegyezik a TR 418 szelepével, tehát a látható magassága 50 mm.