ÁrKözPont automotor termékkereső


Akkutöltő ctek mxs10 12v m.processzor,reg.csepptöltőAz MXS 10 töltő egyedülálló technológiát tesz elérhetővé. Ideálisprofesszionális felhasználáshoz a műhelyekben, és a lakóautók, élményjárművek,hajók és gépkocsik akkumulátoraihoz. Az MXS 10termék tökéletesen használható számos akkumulátor-probléma kezelésére. Az MXS 10 többek között akkumulátor-diagnózis funkcióvalrendelkezik, amely megmutatja, hogy az akkumulátor képes-e fogadniés megőrizni a töltést. Speciális helyreállító funkciójával, a mélykisütött,elöregedett akkumulátorokat állítja helyre. Emellett egyedi karbantartó-töltés funkcióval és hőmérséklet érzékelővel rendelkezik azoptimális töltéshez. Rendelkezik egy áramellátás móddal is, hogy azakkumulátor leválasztása közben a gépjármű ne felejtse el a fontoskonfigurációs beállításokat. Az egyedi kijelző segítségével a felhasználóa teljes töltési folyamatot nyomon követheti. Az MXS 10 egy teljesen automatikus 8 lépéses töltő, amely a 12 V-osakkumulátorokat 10 A-ral tölti a 20–200 Ah tartományban, és amelyalkalmas akár 300 Ah-s akkumulátorok karbantartó töltésre is. A töltőIP-65-ös (fröccsenés- és porálló) védelemmel rendelkezik, arra terveztük,hogy védje a gépjármű elektronikáját, ne állítson elő szikrát,legyen védett a polarit...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkutöltő ctek mxs10 12v m.processzor,reg.csepptöltő (Akkutöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkutöltő ctek mxs10 12v m.processzor,reg.csepptöltő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkutöltő ctek mxs10 12v m.processzor,reg.csepptöltő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkutöltő ctek mxs10 12v m.processzor,reg.csepptöltő (Akkutöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Az MXS 10 töltő egyedülálló technológiát tesz elérhetővé. Ideálisprofesszionális felhasználáshoz a műhelyekben, és a lakóautók, élményjárművek,hajók és gépkocsik akkumulátoraihoz. Az MXS 10termék tökéletesen használható számos akkumulátor-probléma kezelésére. Az MXS 10 többek között akkumulátor-diagnózis funkcióvalrendelkezik, amely megmutatja, hogy az akkumulátor képes-e fogadniés megőrizni a töltést. Speciális helyreállító funkciójával, a mélykisütött,elöregedett akkumulátorokat állítja helyre. Emellett egyedi karbantartó-töltés funkcióval és hőmérséklet érzékelővel rendelkezik azoptimális töltéshez. Rendelkezik egy áramellátás móddal is, hogy azakkumulátor leválasztása közben a gépjármű ne felejtse el a fontoskonfigurációs beállításokat. Az egyedi kijelző segítségével a felhasználóa teljes töltési folyamatot nyomon követheti. Az MXS 10 egy teljesen automatikus 8 lépéses töltő, amely a 12 V-osakkumulátorokat 10 A-ral tölti a 20–200 Ah tartományban, és amelyalkalmas akár 300 Ah-s akkumulátorok karbantartó töltésre is. A töltőIP-65-ös (fröccsenés- és porálló) védelemmel rendelkezik, arra terveztük,hogy védje a gépjármű elektronikáját, ne állítson elő szikrát,legyen védett a polaritás felcserélése ellen és legyen zárlatmentes. Aterméket 2 éves garanciával szállítjuk. Műszaki és egyéb adatok a csatolt PDF filban.