ÁrKözPont automotor termékkereső


Laptop, notebook matrica hal max.275x365mm-ig 89290hLaptop / Notebook matrica - 275x365mm:Varázsolja egyedivé laptopját egy hangulatos matricával Könnyen felhelyezhető, csak némi kézügyességet igényel. Minden korosztály számára ajánlott. A matricák különféle mintákban kaphatók. Felhelyezése: 1. Tisztítsa meg a felületet2. Illessze a matricát a laptop pereméhez, ezzel megnézve, hogy hogy illeszkedik a matrica a készülékhez. 3. Szükség esetén vágja meg a matricát, hogy illeszkedjen a készülékhez. 4. Ismét illessze a matricát a notebookhoz. Ha minden rendben van, akkor szép lassan kezdje el lehúzni a matricát a lapról kb 3-5cm-ig. 5. Illessze ismételten a notebook sarkához és simítsa ez az egyenlet lenségeket. 6. Ha illeszkedik rendesen, akkor kezdje el tovább húzni, közben folyamatosan simítsa el az egyenlet lenségeket. Ezt megteheti akár egy ruha kefével is. 7. Miután a végéhez ért és véletlenül légbuborékok keletkeztek, akkor ezeket egy tűvel szúrja ki és simítsa a felülethez.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Laptop, notebook matrica hal max.275x365mm-ig 89290h (Ajándéktárgyak) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Laptop, notebook matrica hal max.275x365mm-ig 89290h árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Laptop, notebook matrica hal max.275x365mm-ig 89290h árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Laptop, notebook matrica hal max.275x365mm-ig 89290h (Ajándéktárgyak) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.