ÁrKözPont automotor termékkereső


Antenna belső elektromos öntapadós am3505BELSŐ HASZNÁLATÚ ERŐSÍTŐS ANTENNA AM3505Antenna erősítős autóban használható beltéri antenna. Használati utasítás: Szerelés előtt figyelmesen olvassa át 1.Válassza ki, hogy hol kívánja elhelyezni az antennát. (Ajánlottelhelyezése az első szélvédő belső felületén.)2.A felragasztást megelőzően az antennakábel elvezetése véget szerelje le (ha szükséges) a kárpitborításokat. 3.Húzza ki a rádió vevőegység (fejegység) hátsó részéből az antenna csatlakozót. 4.Helyezze vissza az esetleg leszereltkárpitborításokat. 5.Csatlakoztassa a vevőegységbe (fejegység) az antenna DIN csatlakozóját. 6.Csatlakoztassa a +12V-os vezetéket a vevőegységen (fejegység) található plusz tápra vagy a gépkocsi gyújtáskapcsolójához rögzítse a megfelelőhelyre. 7.Tisztítsa (zsírtalanítsa) meg az üveg felületet a tisztítókendő segítségével, ahová az antennát szeretné elhelyezni. Vegye le az antennán (szál+fő elektronikai dobozon)található ragasztó rugalmas csíkról a fóliát, ezt követőenhelyezze el a kívánt helyre az antennát. 8.A testkábelt rögzítsea gépkocsi karosszériájához, ügyelve a megfelelő kontaktusra. 9. Ellenőrizze le, hogy minden csatlakoztatás megfelelő. 10. Kapcsolja be a rádiót és lelje örömét. +12V, ant...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Antenna belső elektromos öntapadós am3505 (Hangtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Antenna belső elektromos öntapadós am3505 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Antenna belső elektromos öntapadós am3505 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Antenna belső elektromos öntapadós am3505 (Hangtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

BELSŐ HASZNÁLATÚ ERŐSÍTŐS ANTENNA AM3505Antenna erősítős autóban használható beltéri antenna. Használati utasítás: Szerelés előtt figyelmesen olvassa át 1.Válassza ki, hogy hol kívánja elhelyezni az antennát. (Ajánlottelhelyezése az első szélvédő belső felületén.)2.A felragasztást megelőzően az antennakábel elvezetése véget szerelje le (ha szükséges) a kárpitborításokat. 3.Húzza ki a rádió vevőegység (fejegység) hátsó részéből az antenna csatlakozót. 4.Helyezze vissza az esetleg leszereltkárpitborításokat. 5.Csatlakoztassa a vevőegységbe (fejegység) az antenna DIN csatlakozóját. 6.Csatlakoztassa a +12V-os vezetéket a vevőegységen (fejegység) található plusz tápra vagy a gépkocsi gyújtáskapcsolójához rögzítse a megfelelőhelyre. 7.Tisztítsa (zsírtalanítsa) meg az üveg felületet a tisztítókendő segítségével, ahová az antennát szeretné elhelyezni. Vegye le az antennán (szál+fő elektronikai dobozon)található ragasztó rugalmas csíkról a fóliát, ezt követőenhelyezze el a kívánt helyre az antennát. 8.A testkábelt rögzítsea gépkocsi karosszériájához, ügyelve a megfelelő kontaktusra. 9. Ellenőrizze le, hogy minden csatlakoztatás megfelelő. 10. Kapcsolja be a rádiót és lelje örömét. +12V, antenna 34cm, vezeték 190cm, DIN dugóTisztító csomag a felület megtisztításához. Figyelmeztetés: Csak negatív testelésű gépkocsihoz használjuk A zsírtalanító kendőt, tartsa távol gyermektől és ügyeljen arra, hogyne kerüljön a szemekbe.A nem szakszerű beszerelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk, ha szükséges, kérje autóvillamossági szerviz segítségét.