ÁrKözPont automotor termékkereső


Napfényvédő statikus 2db-os 34x42cm feketeauto7 40166@.Maximális védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Felhelyezése egyszerű, csak illessze az ablaküvegre és nyomja rá. Nincs szükség ragasztóra, elektrosztatikusan tapad az üvegre. Eltávolítása könnyedén megoldható, majd újra és újra használható. Hűsíti, ezáltal kényelmesebbé teszi az utasteret. Nem akadályozza az ablakot a fel és le való mozgatásban, ellentétben a legtöbb napfényvédővel, amelyek leesnek, ha az ablakot letekerjük. Felhelyezés: Tekerjük fel az ablakot és alaposan tisztítsuk meg az üveget. (1. ábra)Távolítsuk el az átlátszó védőréteget a napfényvédő sztatikus (ezüst) oldaláról. (2. ábra)Az autóban belülről helyezzük be a napfényvédő alján található műanyag csíkot az ablak alapjául szolgáló sín és azüveg közötti résbe úgy, hogy a napfényvédő sztatikus fele nézzen az ablak felé. (3. ábra)Egyenletesen nyomjuk rá a napfényvédőt az ablakra alulról felfelé haladva. (4-5. ábra)Ha a napfényvédő mérete meghaladná az ablakét, egyszerűen vágjuk méretre egy ollóval úgy, hogy illeszkedjen az ablak formájára. Győződjünk meg róla, hogy a széleken erősen rá van-e nyomva a napfényvédő az üvegre. (6. ábra)Amennyiben a napfényvédő tapadó ereje csökken egy kis langyos vízzel és mosószerr...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Napfényvédő statikus 2db-os 34x42cm feketeauto7 40166@. (Utastér) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Napfényvédő statikus 2db-os 34x42cm feketeauto7 40166@. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Napfényvédő statikus 2db-os 34x42cm feketeauto7 40166@. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Napfényvédő statikus 2db-os 34x42cm feketeauto7 40166@. (Utastér) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Maximális védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Felhelyezése egyszerű, csak illessze az ablaküvegre és nyomja rá. Nincs szükség ragasztóra, elektrosztatikusan tapad az üvegre. Eltávolítása könnyedén megoldható, majd újra és újra használható. Hűsíti, ezáltal kényelmesebbé teszi az utasteret. Nem akadályozza az ablakot a fel és le való mozgatásban, ellentétben a legtöbb napfényvédővel, amelyek leesnek, ha az ablakot letekerjük. Felhelyezés: Tekerjük fel az ablakot és alaposan tisztítsuk meg az üveget. (1. ábra)Távolítsuk el az átlátszó védőréteget a napfényvédő sztatikus (ezüst) oldaláról. (2. ábra)Az autóban belülről helyezzük be a napfényvédő alján található műanyag csíkot az ablak alapjául szolgáló sín és azüveg közötti résbe úgy, hogy a napfényvédő sztatikus fele nézzen az ablak felé. (3. ábra)Egyenletesen nyomjuk rá a napfényvédőt az ablakra alulról felfelé haladva. (4-5. ábra)Ha a napfényvédő mérete meghaladná az ablakét, egyszerűen vágjuk méretre egy ollóval úgy, hogy illeszkedjen az ablak formájára. Győződjünk meg róla, hogy a széleken erősen rá van-e nyomva a napfényvédő az üvegre. (6. ábra)Amennyiben a napfényvédő tapadó ereje csökken egy kis langyos vízzel és mosószerrel tisztítsuk meg a felületét.