ÁrKözPont automotor termékkereső


Rézpaszta hőálló zsír am  30gr.RÉZPASZTA, HÖÁLLÓ ZSÍR1100 celsius fokig hatásos, kiváló korrózió- és kopásgátlóA vele kezelt kötőelemek hosszú idő után is könnyen bonthatók maradnak. Jól tömít és tapad. Elektromos tulajdonsága miatt vezetőzsírként is nagyszerűen alkalmazható (pl. akkumulátorsaruk). Néhány példa az ajánlott alkalmazási területekhez:Gumi- vagy kerékcserénél a kerékcsavarokhoz, gyújtógyertyák meneténél, kipufogók illesztésénél stb., stb. Szavatosságát korlátlan ideig megőrzi.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Rézpaszta hőálló zsír am 30gr. (Ápolószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Rézpaszta hőálló zsír am 30gr. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Rézpaszta hőálló zsír am 30gr. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Rézpaszta hőálló zsír am 30gr. (Ápolószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.