ÁrKözPont automotor termékkereső


Kipufogóvég ovál, krómozott 87mm am1021Ovális kipufogóvég 87mmHegesztés nélkül felszerelhető univerális kipufogóvég. Minden 50mm-es kipufogócsőre rátehető.Sportos, egyedi külső kölcsönöz az autónak.Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy fel tudja e tenni a kipufogójára ezt a véget.Segítségül lehet a termékképek között található műszaki rajz.A kipufogóvég felhelyezése műszaki ismereteket igényel! Amennyiben rendelkezik a szükséges tudással és szerszámmal, kérje szakember segítségét.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kipufogóvég ovál, krómozott 87mm am1021 (Kipufogó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kipufogóvég ovál, krómozott 87mm am1021 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kipufogóvég ovál, krómozott 87mm am1021 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kipufogóvég ovál, krómozott 87mm am1021 (Kipufogó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.