ÁrKözPont automotor termékkereső


Jégoldó kaparófejjel 450ml mannol 9908Mannol jégoldó sprayGyorsan és hatékonyan távolítja el a jeget a szélvédőről, fényszórókrók, tükörről stb...A palackon található kupak jégtörésre, illetve jégkaparásra szolgál, az esetleges nagyobb jégdarabokal ezzel tudjuk könnyedén eltávolítani.Használata1. A nagyobb jégdarabokat kezdjük el fellazítani a jégoldó spray kupakjával.2. Az eljegesedett felületre fújjunk rá a Mannol jégoldó sprayből.3. Hagyja, hogy hasson a szer (2-5 perc).4. Törölje le a leolvadt jeget, vagy távolítsa el a darabokat.Kiszerelés: 450ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Jégoldó kaparófejjel 450ml mannol 9908 (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Jégoldó kaparófejjel 450ml mannol 9908 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Jégoldó kaparófejjel 450ml mannol 9908 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Jégoldó kaparófejjel 450ml mannol 9908 (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.