ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym microfibre drying towel 60x60cm (szárazoló kendő)TÖRLŐKENDŐ 60x60cmRendkívüli nedvszívó képességgel rendelkező törlőkendő. Szinte kifacsarás nélkül egy egész autót mosás után szárazra lehet törölni vele. A kifinomult szálaknak köszönhetően nem karcolja a fényezést, így a legféltettebb autóknál is bátran lehet használni. Prémium minőségű termék. Nagy felületének köszönhetően gyorsan és kevesebb fáradalommal tud végezni az egész kocsi szárazra törlésekor. Használata után foltmentes ragyogás várható. A termék mosható.Figyelem: Ügyeljen arra, hogy a kendő ne akadjon bele semmilyen kiálló részbe, mert elszakadhat.Mérete: 60x60cmAUTOGLYM MIKROSZÁLAS 
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym microfibre drying towel 60x60cm (szárazoló kendő) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym microfibre drying towel 60x60cm (szárazoló kendő) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym microfibre drying towel 60x60cm (szárazoló kendő) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym microfibre drying towel 60x60cm (szárazoló kendő) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.