ÁrKözPont automotor termékkereső


Autoglym intensive tar remover 325ml (kátrány eltávolító)AUTOGLYM INTENZÍV KÁTRÁNY ELTÁVOLÍTÓGyorsan eltávolítja a viasz, kátrány, zsír, enyv, olaj és szilikon szennyeződéseket. Ezen felül alkalmazható rászáradt matricafoltok eltávolítására is.Az Intensive Tar Remover gyorsan és biztonságosan távolítja el a maradék szennyeződéseket a járművek fényezéséről és díszléceiről, tökéletesen tiszta felületet hagyva maga után. Egyszerűen használja a szokásos autómosás előtt, majd öblítse tisztára a samponozás közben.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:1. Egy tiszta, puha pamut rongyra öntsön egy keveset az intensive tar remover-ből.2. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a szennyeződésre és hagyja 1-2 percig hatni3. Majd finoman törölje le a foltot, szükség esetén mossa le.4. Igény szerint ismételje meg a műveletet.Ha szükséges, mossa le az erős szennyeződést a felületről használata előtt. BELTÉRI HASZNÁLAT:Használható olajbázisú foltok eltávolítására kárpitból és szőnyegből.Használat előtt ellenőrizze a szövet színtartósságát egy nem feltűnő helyen.1. Tiszta, puha pamut ruhával, a folt közepe felé tartó mozdulatokkal dolgozzon.2. Végül a maradék eltávolításához dörzsölje át a felületet egy tiszta ruhával és hagyja a kezelt felületet megszáradni.Világos színű f...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Autoglym intensive tar remover 325ml (kátrány eltávolító) (Folyadékok) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Autoglym intensive tar remover 325ml (kátrány eltávolító) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Autoglym intensive tar remover 325ml (kátrány eltávolító) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Autoglym intensive tar remover 325ml (kátrány eltávolító) (Folyadékok) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

AUTOGLYM INTENZÍV KÁTRÁNY ELTÁVOLÍTÓGyorsan eltávolítja a viasz, kátrány, zsír, enyv, olaj és szilikon szennyeződéseket. Ezen felül alkalmazható rászáradt matricafoltok eltávolítására is.Az Intensive Tar Remover gyorsan és biztonságosan távolítja el a maradék szennyeződéseket a járművek fényezéséről és díszléceiről, tökéletesen tiszta felületet hagyva maga után. Egyszerűen használja a szokásos autómosás előtt, majd öblítse tisztára a samponozás közben.HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:1. Egy tiszta, puha pamut rongyra öntsön egy keveset az intensive tar remover-ből.2. Körkörös mozdulatokkal vigye fel a szennyeződésre és hagyja 1-2 percig hatni3. Majd finoman törölje le a foltot, szükség esetén mossa le.4. Igény szerint ismételje meg a műveletet.Ha szükséges, mossa le az erős szennyeződést a felületről használata előtt. BELTÉRI HASZNÁLAT:Használható olajbázisú foltok eltávolítására kárpitból és szőnyegből.Használat előtt ellenőrizze a szövet színtartósságát egy nem feltűnő helyen.1. Tiszta, puha pamut ruhával, a folt közepe felé tartó mozdulatokkal dolgozzon.2. Végül a maradék eltávolításához dörzsölje át a felületet egy tiszta ruhával és hagyja a kezelt felületet megszáradni.Világos színű felületeknél, szükséges lehet a teljes panel tisztására. (A járművek általános kárpit és szőnyegtisztításához használjon Autoglym Interior Shampoo-t).A kezelt fényezést Autoglym Super Resin Polish-al szükséges újrapolírozni a fény és a védelem helyreállítása érdekében. A külső gumi és műanyag elemeket kezelje újra Autoglym Bumper & Trim Gel-el.Kerülje a termék aszfaltra vagy díszburkolatra ömlését. A szennyezett felületet azonnal öblítse le bő vízzel.Használható autókon, lakókocsikon, motorbicikliken, teherautókon, hajókon és mechanikus berendezéseken.FIGYELMEZTETÉS:GYÚLÉKONY. Petróleum származékot tartalmaz.Ártalmas: lenyelése esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a címkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki. Tartalmaz: >30% Alifás szénhidrogének.